• GEWISS

  • GEO GEWISS

  • LUX GEWISS

  • FLAT GEWISS

  • ELEMENTS

  • ICE TOUCH KNX GEWISS

  • Gewiss

    GewissДобродојдевте на оофицијалната веб страница на Elektroitalia.com - Официјален дистрибутер за Gewiss

Elektroitalia Store


Elektroitalia store


Нашите вредности

Специјалист на работа

Динамика

Флексибилни

Отворен за иновации

Одлучувачки

Планирано

Лојални на работа етика и тимскиот дух

Нашата мисија

Да понудиме најдобар квалитет на најдобра цена.

Нашата визија

Да се ​​направи Elektroitalia профитабилни и вечен компанија чија клиенти, се горди и задоволни.

Контакт информации

Е-пошта:info@elektroitalia.com

Моб.: +389 (71) 360 333