DOMOTICS
КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ

Прогленетого новиот каталог од GEWISS Domotics: Chorus, Chorus British, Standard, System, 27 Combi, Dahlia, Wireless Devices, Home Automation, Building Automation, Data Center, Domo Center…

POWER
КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ

Системот за заштита GEWISS е составен од производи што работат совршено заедно, како што се иновативниот опсег 90 ReStart (уреди за автоматско заклучување), опсегот 90 MCB и 90 RCD (модуларни прекинувачи за заштита на колото и преостаната струја), опсегот MTX ( MCCB за дистрибуција на електрична енергија) и опсегот 47 CVX (плочи за дистрибуција на метал)…

BUILDING
КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ

GEWISS нуди комплетен индустриски систем за дистрибуција и снабдување со електрична енергија за да ги задоволи сите потреби. Дистрибутивни плочи на градилиштата (опсег 68 Q-BOX / Q-DIN), пиедестал за дистрибуција на енергија и услуги (опсег 68 Q-MC) и дистрибутивни плочи (опсег 68 Q-DIN) во комбинација со приклучоци и приклучоци (опсег IEC 309) …

LIGHTING
КАТАЛОГ НА ПРОИЗВОДИ

Развојот како константа во управувањето е филозофијата што ги водеше изборите на GEWISS од неговото основање до денес. Од првиот ден на своето раѓање, компанијата создаде решенија за извонредност и квалитет. Со текот на годините, оваа струка се оформуваше во деловен модел, заснован пред се на постојани инвестиции насочени кон истражување и развој, подготовка на целиот персонал и зајакнување на производствените структури.