Domotics

GEWISS Domotics

Домотските системи се врвни решенија за паметни управување и контрола на домот и зградата, гарантирајќи безбедност, удобност и заштеда на енергија заедно со италијански дизајн.

GEWISS обезбедува врвни решенија за управување со паметни домови и згради и е во состојба да одговори на секоја потреба. Широкиот спектар на производи вклучува системи за уреди за ожичување во согласност со сите најголеми меѓународни стандарди и систем за автоматизација на домови и згради заснован на разни технологии (безжичен и автобус KNX), кој може да ги подобри перформансите на зградата / системот во однос на заштеда на енергија, удобност и безбедност. Функциите на системот, артикуларно, се надгледуваат и локално и од далечина, преку Интернет. Секоја компонента е развиена со форми, линии и материјали кои нудат богатство на решенија за дизајн за да одговараат на секој контекст на апликација.

POWER
BUILDING
LIGHTING