Power

GEWISS Power

Технолошки напредната палета на модуларни и уреди со лиен случај се приклучува на огромниот опсег на дистрибуција табли и ормани, куќишта и комбинирани табли за да се создаде Систем за заштита на Гевис.

Системот за заштита GEWISS е составен од производи кои работат совршено заедно, како што се иновативниот опсег 90 ReStart (уреди за автоматско заклучување), опсегот 90 MCB и 90 RCD (модуларни прекинувачи за заштита на колото и преостаната струја), опсегот MTX ( MCCB за дистрибуција на електрична енергија) и опсегот 47 CVX (плочи за дистрибуција на метал). Интегриран избор на производи за да се задоволат сите можни потреби за специфична примена – од станбени до индустриски – и да се гарантира квалитет и безбедност во согласност со барањата на пазарот. Системот GEWISS нуди многу предности: практична компатибилност на хомогени производи, едноставно и брзо планирање на системот, инсталација и одржување, модерен и стилски дизајн.

power

 

DOMOTICS
BUILDING
LIGHTING