DOMOTICS
KATALOGU I PRODUKTEVE

Shikoni katalogun e ri GEWISS Domotics: Chorus, Chorus British, Standard, System, 27 Combi, Dahlia, Wireless Devices, Home Automation, Building Automation, Data Center, Domo Center…

POWER
KATALOGU I PRODUKTEVE

Sistemi i mbrojtjes GEWISS përbëhet nga produkte që punojnë në mënyrë perfekte së bashku, të tilla si diapazoni inovativ 90 ReStart (pajisje mbyllëse automatike), diapazoni 90 MCB dhe 90 RCD (ndërprerësit modularë të qarkut dhe rryma e mbetur), diapazoni MTX (MCCB për shpërndarja e energjisë elektrike) dhe diapazoni 47 CVX (bordet e shpërndarjes së metaleve) …

BUILDING
KATALOGU I PRODUKTEVE

GEWISS ofron një sistem të plotë të shpërndarjes industriale dhe furnizim me energji elektrike për të përmbushur të gjitha nevojat. Bordet e shpërndarjes së kantierit (diapazoni 68 Q-BOX / Q-DIN), piedestali për shpërndarjen e energjisë dhe shërbimeve (diapazoni 68 Q-MC) dhe bordet e shpërndarjes (diapazoni 68 Q-DIN) në kombinim me prizat dhe bazat (diapazoni IEC 309)…

LIGHTING
KATALOGU I PRODUKTEVE

Zhvillimi si një konstante në menaxhim është filozofia që ka udhëhequr zgjedhjet e GEWISS që nga fillimi i saj deri më sot. Që nga dita e parë e lindjes së saj, kompania ka krijuar zgjidhje për përsosmëri dhe cilësi. Me kalimin e viteve, ky profesion është formuar në një model biznesi, bazuar kryesisht në investime të vazhdueshme që synojnë kërkimin dhe zhvillimin, trajnimin e të gjithë stafit dhe forcimin e strukturave të prodhimit.