Power

GEWISS Power

Gama e avancuar teknologjikisht e pajisjeve modulare dhe me kasetë të formuar bashkohet me gamën e gjerë të bordeve të shpërndarjes dhe kabineteve, mbylljeve dhe bordeve të kombinuara për të krijuar Sistemin e Mbrojtjes Gewiss.

Sistemi i mbrojtjes GEWISS përbëhet nga produkte që punojnë së bashku në mënyrë të përsosur, të tilla si diapazoni inovativ 90 ReStart (pajisje automatike mbyllëse), diapazoni 90 MCB dhe 90 RCD (ndërprerësit modularë për mbrojtjen e qarkut dhe rrymës së mbetur), diapazoni MTX ( MCCB për shpërndarjen e energjisë) dhe diapazoni 47 CVX (bordet e shpërndarjes së metaleve). Një përzgjedhje e integruar e produkteve për të përmbushur çdo nevojë të mundshme për zbatimin specifik – nga ato rezidenciale te ato industriale – dhe për të garantuar cilësi dhe siguri në përputhje me kërkesat e tregut. Sistemi GEWISS ofron një mori avantazhesh: pajtueshmëri praktike të produkteve homogjene, planifikim i thjeshtë dhe i shpejtë i sistemit, instalim dhe mirëmbajtje, dizajn modern dhe elegant.

power

 

DOMOTICS
BUILDING
LIGHTING