Domotics

GEWISS Domotics

Sistemet shtëpiake janë zgjidhje më të mira për menaxhim të mençur të shtëpive dhe ndërtesave, duke garantuar siguri, komoditet dhe kursim të energjisë së bashku me modelin italian.

GEWISS ofron zgjidhje të menaxhimit të shtëpive të mençura dhe ndërtesave më të fundit dhe është në gjendje të plotësojë çdo nevojë. Gama e gjerë e produkteve përfshin sisteme instalime elektrike në përputhje me të gjitha standardet kryesore ndërkombëtare dhe sisteme të automatizimit të shtëpive dhe ndërtesave bazuar në teknologji të ndryshme (wireless dhe autobusi KNX), të cilat mund të përmirësojnë performancën e ndërtesës / sistemit në aspektin e kursimeve të energjisë, komoditetit dhe sigurisë. Funksionet e sistemit artikulohen si në nivel lokal ashtu edhe në distancë përmes internetit. Secili komponent zhvillohet me forma, vija dhe materiale që ofrojnë një mori zgjidhjesh të dizajnit që i përshtaten çdo konteksti aplikimi.

POWER
BUILDING
LIGHTING